Play Video

Wij staan voor u klaar

Welkom bij A.G.S. Bouw B.V.! Namens ons hele team heet ik u van harte welkom op onze website. Bij A.G.S. Bouw zetten we ons in voor uitmuntendheid in elk project, groot of klein. Onze jarenlange ervaring en passie voor bouw en renovatie stellen ons in staat om uw visie werkelijkheid te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw droomproject te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. 

Welkom bij A.G.S. Bouw – waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Names de gehele directie

A.G.S. Bouw B.V.

Volledige Projectuitvoering van A tot Z

Bij A.G.S. Bouw B.V. zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten van A tot Z, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een kleine aanbouw, een uitgebreide renovatie of de realisatie van een complete nieuwbouwwijk of complex, wij hebben de expertise en capaciteit om uw project tot een succes te maken.

Ons uitgebreide team van gecertificeerd personeel staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Wij beschikken over een diversiteit aan vakmensen, waaronder elektriciens, loodgieters, tegelzetters, metselaars en schilders. Dankzij deze brede expertise kunnen wij elk aspect van uw bouwproject professioneel en efficiënt uitvoeren.

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om projecten volledig zelf aan te sturen, maar kunnen ook naadloos integreren als onderdeel van een groter team. Of u nu een particulier bent met een specifiek bouwplan of een zakelijke klant met een grootschalig project, bij A.G.S. Bouw bent u verzekerd van een partner die uw visie begrijpt en waarmaakt met precisie en toewijding.

Laat ons uw bouwdromen verwezenlijken met onze allround bouw- en renovatiediensten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Beste Kwaliteit

Wij garanderen hoogwaardige materialen en vakmanschap in elk project.

Tijdig

Uw projecten worden altijd binnen de afgesproken termijn opgeleverd.

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector.

0 +

Installaties

0 +

Installateurs

0 +

Certificaten

0

Dagen beschikbaar

Werkwijze

Bij A.G.S. Bouw B.V. geloven we in het leveren van uitmuntendheid in elk aspect van de bouw- en renovatiebranche. Ons team van experts is in staat om volledige projecten van begin tot eind te beheren, maar we kunnen ook als onderaannemer specifieke taken uitvoeren, zoals elektrische installaties. Met een schat aan ervaring in de renovatie van grote complexen, flats en woonblokken, staan wij klaar om elk project professioneel en efficiënt aan te pakken.

Onze diensten gaan verder dan alleen bouw en renovatie. We zijn ook gespecialiseerd in grondverzet, werkzaamheden voor netleveranciers, en het vervangen van cv-ketels in flatgebouwen. Daarnaast voeren we graag werk uit om leidingen in straten te vervangen of kabels aan te leggen. Wat uw project ook vereist, ons team heeft de vaardigheden en kennis om het werk veilig en vakkundig uit te voeren.

Bij A.G.S. Bouw staan veiligheid en vakmanschap altijd voorop. Ons gecertificeerde personeel zorgt ervoor dat elk project, groot of klein, met de hoogste standaard van zorg en precisie wordt uitgevoerd. Of u nu een complete renovatie nodig heeft, hulp zoekt bij een specifiek onderdeel van een project, of grote infrastructuurwerken wilt laten uitvoeren, wij zijn uw betrouwbare partner.

Neem contact met ons op en ontdek hoe A.G.S. Bouw B.V. uw volgende project tot een succes kan maken.

Anna Karnegi

CEO of Company

Kriss Hensfort

Project Engineer

Viktoria Jilenhol

Chief Master

Onze kernwaarden

Bij A.G.S. Bouw B.V. zijn we trots op onze kernwaarden die de basis vormen van ons werk en ons succes. Deze waarden leiden ons in elk project en helpen ons om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen.

Contact Formulier

  Neem contact op

  Adres

  Buitenplaats Vechtoever

  Diependaalsedijk 33, 3601GJ Maarssen

  telefoonnummer
  Mail

  About us

  Consul labore facilisi qui te viris accusam gubergren mea ut eam sint cibo, nibh meis dicam in eam per ne corpora erroribus, per elitr diceret an quas adipiscing eam atqui errem regione has ei aeque.

  Contact us

  Newsletter